31 Mart 2014 Pazartesi

KEK AŞKI


bu sabah erkeden uyandım güzel bir duş alıp aileme mukemmel bir kahvaltı hazırladım demek isterdim ama 11 de annem ve babamın beni yataktan kazımaya çalıştıklarında mecburen uyandım.
  


evet uykuya karşı bir zafım var.Lise hayatım boyunca beni hep zorda bırakan neredeyse sınıfta kalmama neden olacak kadar cok seviyorum durum üniversitede fazla farklı değil aynı şekilde devam eden bir birlikteliğimiz var tutkulu bir aşk bizimkisi bırakamıyorum napıyım ?
Neyse en azından annem iyi bir kadın o bize güzel bir kahvaltı hazırlamış ama sorun şu ki uykudan kalkınca birşeyler yemek istemiyorum annemde bunu anlamıyor kendimi masada ağzıma birşeyler tıkıştırılırken buldum  annemin dikkatinin dağıldığı bir anda masadan kaçtım ve cok sevdiğim bir dostumla buluşmak için hazırlanmaya başladım o arada canım çikolatalı bol kremalı bir kek istedi.
Hazırlandım ve mutfağa geçtim kek için kremayı hazırladım derken geç kaldığımı fark edip apar topar evden çıktım.

 Bu arada mutfak konusunda biraz yeteneksizim ama azimliyim sürekli yeni şeyler deneyip hep hüsranla karşılaşıyorum olsun bir gün güzel şeyler yapıcam inanıyorum :) .
eve biraz geç gelsemde canım hala kek isityor o yuzden 3 yumurtayı kırdım önce karıştırdım ince diye sanki yılların pastacısı gibi girdim mutfağa Nil'in şarkıları eşliğinde salına salına dans ede ede bir kek yaptım güzelde oldu bence :):)


evdekilerde benimle aynı fikirdeler kardeşim ilk başta inanamadı bunu sen yapmş olamazsın nerden aldın falan dedi gururum okşandı :):) bi ara sen bundan günde  50 tane yap ben bunu okulda satarım bizim okuldakiler cok saf 3-4 liradan kitlerim ihya oluruz diyodu o an annemle göz göze geldik ikimizinde aynı şeyi düşündüğüne eminim ''bu çocuk hastanede karışmış olabilir mi ? ''

2 yorum:

  1. denemeden tadına inanmıyorum ama görüntü iştah açıcı beee =)

    YanıtlaSil
  2. canım çektiii :D tarifini verebilir misin ? bu arada yazılarını çok seviyorum :D

    YanıtlaSil